rrock'n roll child

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

All I Want (Is You)

Ei tää postaus mennykkää ens viikolle. Kannattaa herätä aikasi nii pääsee paremmalle koneelle tekeen postausta :D. Mut joo, eilen oli siis se Madcraftin akustinen keikka Uniikissa! Oli siel jonki verra väkee.. Ennen Madcraftia siel esiinty joku bändi, jonka nimestä mulla ei oo mitää hajuu o.o
Tai siis kyllähä ne sano et mikä bändi ne on, mut en kuullu D:
En ollu muutenkaa kuullu koskaa siitä bändistä, mut niiden musa kuulosti kyl tosi hyvältä! Ne veti jonkin verra covereita ja sit omiaki biisejä.  Otin videon siitä ku ne soitti yhen Green Dayn kappaleen. Ja muutaman kuvan.





 
Madcraft tuliki sit aika pian noiden jälkee.. Ne soitti just sen kappaleen jonka halusinki kuulla tolla keikalla; All I Want (Is You)
Ja tässä videoo!
 
 
En saanu tähä yhtä hyvää videoo, yritin varmaa miljoona kertaa saada sitä tähä, mut ei tuu nii ei tuu D: Voi hemmetin blogger.
 

Ja sitten kuvia






Jotkut kuvista heilahti jonkin verra, en osannu pysyy paikoillani :D.

Keikan jälkee juteltii varmaa 20 minuuttii Madcraftin jätkille, sain kaks kertaa halin bändin laulajalta, sit ne katto yhen videon mun kamerasta, rumpali kehu mun laukkuu ja saatii nimmarit :) Oli kyllä niin mahtavaa! Kiitos Madcraft!

laatu on kiva..
Oltii Janskun kaa viel ton keikan jälkee jossai Keskustorilla.. kuvailin vähä valoja.


pakollinen maisemakuva
 






voi laatu,laatu,laatu.... :D
Saatii viel illan naurut, ku käveltii siinä Keskustorilla, nii yhtäkkii joku humalainen mies huusi meille "TERRRRVE!" Joo ite hyppäsin varmaa metrin tai jopa pari metrii ilmaa ja Jansku alko kiljuu.... :'''D
Lähettii äkkiä sit siitä..

Mut niin, ei mulla nyt muuta!

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuulost musaa noitte videoiden perusteella (-:

    > http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jennii sanoi...

    Hyvän kuulost musaa noitte videoiden perusteella (-:

    > http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    < jep! kiva blogi sul, liityin lukijaks :)

    VastaaPoista