rrock'n roll child

tiistai 6. marraskuuta 2012

Lempibändini osa 4

Nonii, tässä ois tää viimene osa! :) Kaikki kuvat on sit netistä otettuja,paitsi toi Sonata.


Hanoi Rocks
En nyt tarkallee muista, millo oon tältä bändiltä kuullu ekan kerra musaa.. Harmi kuitenki et tää bändi hajos, oli kuitenki mahtava bändi!
Ostin joku muutama viikko sit bändin levyn ku aattelin et vois kuunnella enemmä niiden musaa :).
Mun pitäis lukee jotain tästä bändistä kertovia kirjoja, ku ne vois olla ihan mielenkiintosia!
Mun mielestä parhaimmat kappaleet tältä yhtyeeltä on ainaki Tragedy,Fashion,Taxi Driver,Love's An Injection ja Up Around The Bed.




Michael Monroe
.. joka oli siis Hanoi Rocksin laulaja. Nykyään soolo uralla. Oon huono yhdyssanojen kirjottamisessa joten en oo varma pitiks toi kirjottaa yhtee vai ei.. olipa tärkee tieto.
No mut omistan myös Michaelilta yhen albumin, Sensory Overdrive, piti oikee tarkistaa levyn kannesta.  Ois siistii nähä Michael livenä, oon meinaa nähny teeveestä pari sen keikkaa jotka on näyttäny mahtavilta! Semmosia kivan energisiä! :D Ja tältä artistilta mun lempikappaleet on mm. Trick of the Wrist, '78, Got Blood?, Bombs Away, mahtava Modern Day Miracle ja ihana All You Need. Btw, Voice of Finland alkaa taas, niin pääsee taas kattoo Michaelii ;--)




The 69 Eyes
Tätä bändii on tullu kuunneltua jo montamonta vuotta. Mahtava bändi! Tuun näkeen yhtyeen ekaa kertaa ens kuus! :) Can't wait!
Omistan kaks levyy, Back In Blood ja X. Ois hienoo omistaa tän bändin paita, aattelin ostaa semmosen jos niitä myytäis sillä Pakkahuoneen keikalla :).
Tällä bändillä on tosi monta hyvää kappaletta, ja niiden luettelemisessa menis varmaa koko päivä.. mut ainaki Lost Boys,Perfect Skin, Betty Blue,Never Say Die,Some Kind Of Magic,Red,Tonight,Love Runs Away,I'm Ready,The Chair ja I Know What You Did Last Summer.


Sonata Arctica
Muistan ku näin tän bändin ekaa kertaa vuonna 2010, oisko ollu 19. joulukuuta tuolla Pakkahuoneella. Se keikka oli mahtava. Niiku myös 28.9. jollon tuntu et siitä vuoden 2010 keikasta ois kulunu sata vuotta :D. Mulla on bändiltä yks paita mut levyä ei taida olla.. pitäis ehkä hankkia.
Mut niin, tältä(kin) yhtyeeltä on myös monia lempibiisejä, kuten Losing My Insanity (jonka muute Ari Koivunenki laulaa)  , I Have A Right,Replica,Fullmoon,Tallulah,My Land,Last Drop Falls,Paid In Full ja Don't Say A Word.

Tämmöne postaus nyt sit tällä kertaa! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti