rrock'n roll child

perjantai 16. marraskuuta 2012

Party All Day

Heij! Mulla on tällä hetkellä toosi mahtava fiilis, koska tästä viikonlopusta tulee loistava!
Porukat lähti just viettään viikonloppua leirintäalueelle joten saan olla marsun kaa kaksin kotona :3
Mulla on oikeesti tosi hienot suunnitelmat tälle viikonlopulle; tänään meen Janskun kaa klo 22.30 kattoon Paranormal Activity nelosen! Ai vitsi,yönäytökset on kivoja :)
Nähää jo klo 21 tossa silloilla, et ehitään varmasti ostaa liput ja leffaherkut. Sit me ehitään vähä aikaa käppäilee kaupungilla,yay!
Ja sit huomenna meen Duoon, ku en oo VIELÄKÄÄ ehtiny käymää siellä. Se on siis kauppakeskus :D. Aattelin siellä ihan huvin vuoks kierrellä ja käyn siellä jossain syömässä ku porukat ei jättäny kotiin ruokaa, ja mitä sitä nyt kaupassa käymään ku voi käydä ulkona syömässä! :D
Ja sit kattelen huomenna leffoja joita lainailin kirjastoautolta just keskiviikkona. Ja voisin varmaa olla jonku kaverin kans :) Tuli tässä muuten mieleen, et äiti tilas mulle lipun Raskasta Jouluun, joka on ens kuussa Tamperetalolla! Aaaaa en malta oottaa, koska näkisin sillon Ari Koivusen piiitkästä aikaa! <3 Ja sit siellä ois myös JP Leppäluoto,Jarkko Ahola ja Pasi Rantanen.  Wooow, mahtavia artisteja!

Tais olla muuten maanantai, ku käytii siskon kaa tossa ulkona kuntoilemassa :--D. Oli ihanan pimeetä, nii sain muutaman jännän kuvan. Tai no olihan siel tietty katuvalot mut kuitenki :---D.




Eipä mulle tuu nyt muuta kerrottavaa mieleen.. Hyvää viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti