rrock'n roll child

lauantai 17. marraskuuta 2012

Väsymystä ja silleee...

Heyyyy, uutta postausta taas ku ei oikee muuta keksi nyt tähä aikaa päivästä.
Kuten tossa aiemmassa postauksessa sanoin, niin mentiin eilen Janskun kaa kattoo se Paranormal Activity 4. Se alko siinä 22:45 koska liikaa mainoksia. Tota ennen me oltii jossain Plevnan takana vielä kuvailemassa, ku meille jäi kivasti aikaa.






hihi siinä on se leffalippu... ja kiva laatu












Jees on se kuvailu kivaa. :D Mut niin, se leffa oli iha hyvä, mitä ny muutaman kerran säikähdin. Asiaa ei tosiaankaa auttanu se, et Janskun piti myös säikytellä mua.... :'D
Siinä leffassa oli yks pieni ahistava kohta, mut en kerro nyt siitä sen enempää jos joku aikoo mennä kattoo ton leffan, nii ei sit viitti spoilata..
Se leffa loppu joskus siinä kahentoista jälkee... ja busseja ei tullu enää ollenkaa, seuraavia busseja ois tullu vasta joskus aamukuuden ja seiskan välillä. Käveltii sit Janskun kaa kotii, onneks ei ollu paha matka, ku asutaa kuitenki nyt melko lähellä keskustaa. Olin kotona joskus yhen aikaa ja pääsin puol kahelta nukkuu. Ei toki väsyttäny.  No mut oli kuitenki iha kiva ilta! :)

Tänää sit heräsin joskus puol ysin jälkee ku marsuli huusi ruokaa. En sit saanu enää sen jälkee unta, nii petasin pedin, siivosin marsun häkkiä ja menin hetkeks aikaa koneelle. Mummi soitti siinä joskus kympin jälkee et jos mentäs huvin vuoks käymää Duossa. Sinnehän mun pitiki mennä tänää, nii lähettii sinne sit mummin kaa joskus yhentoista aikaa. Kävin siel siis nyt vasta ekan kerran :--D
Ei se mikää kovin ihmeellinen paikka ollu, käytii me ainaki Tokmannilla ja jossai muussaki paikas.
Mummi osti mulle sieltä Tokmannilta yhen hienon paidan johon rakastuin ensisilmäyksellä ;).
Ja sit mummi osti suklaata. Me ei sieltä Duon läheltä löydetty mitää Hesee, nii käytii sit Keskustorin Hesessä syömässä. Sit käytii viel Koskarissa. Ei me muualla taidettu käydä.

Duosta

no jes :D

Oon ollu väsyny koko päivän. Oli kiva haukotella joka paikassa...johtuu tietty siitä et valvoin viime yönä aika myöhää. Yritin äske lukee ruotsin sanakokeesee, ku se ois ens viikolla mut ei siitä mitää tullu. Ehkä mä koitan jaksaa lukee siihe vähä myöhemmi. Nyt haluan kuluttaa aikaa vaan koneella!<3
Heh :D. 


Tommosia vihanneksia pitäs osata ruotsiks...Ei noita oikeesti voi muistaa! Voi kurjuuuuuus.....
No, toivottavasti pääsen tosta ees jollain konstilla läpi. Pääsin mä viime kerrallaki, kakkosen sain, yay! Vaikka oon aina saanu iha hyviä numeroita ruotsin sana/oikeista kokeista nii tuntuu silti siltä etten osaa seuraavissa kokeissa mitää, vaikka kuinka lukis, you know?
Mut joo, aattelin et datailen tässä taas jonki aikaa, ja sit jos myöhemmi kattois vaikka telkkaa. Ja yrittäis lukee sitä ruotsia. Yhyy ei jaksa, valivali. Okei en jaksa valittaa.. :D
Että eipä mulla kai muuta....

AINIIIII! 26.11. alkaa Salkkaritähdillä (Sara Säkkinen,Tero Tiittanen,Venla Savikuja,Markku Pulli ja Mikko Parikka) jonkinlainen fanikiertue täältä Tampereelta. Ne ois siis tollon Plevas ja aattelin et ku oon kattonu ja fanittanu Salkkareita montamonta vuotta, nii pakko päästä näkee noi tyypit! IHAN MAHTAVAA OIKEESTI! Ne jakelis siellä nimmareita ja yhteiskuvaanki vois päästä. Sit sen jälkee ois sen Painajainen merellä -leffan ennakkonäytös, mut siihen en aatellu mennä. Meen kattoo sen vasta joskus myöhemmin, ehkä ens kuussa, mut en aatellu mennä iha ensi-iltaa ku siel ois varmaa kivasti ruuhkaa. Mut siis noi kaikki ei oo Plevnas sillo 26.päivä, siel on sillo vaa Venla,Markku ja Mikko. Ne on siis siellä klo 17.

Mut niin, nyt ei tuukkaa sit muuta asiaa mielee,moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti