rrock'n roll child

lauantai 9. maaliskuuta 2013

And you will find a second soul

Oltiin siis eile siellä Levykauppa Äxällä Janskun kaa kattomassa Costelloo! Joka siis oli soittanu joskus ainaki siinä Hanoi Rocksissa ja Popedassa.
Se keikka kesti vaa ehkä puol tuntii. Ja se Costello muute veti lopuks Popedan Pitkä Kuuma Kesä -kappaleen!  Joku tyyppi jako Costellon plektroja siellä, nii saatii sit semmoset :)
Saatiin myös keikan jälkee Costellolta nimmari! Että oli ainaki hyvä keikka :)



Keikan jälkee käytii vielä Koskarissa. Käytii vaa Tigerissa ja Tokmannilla. Tokmannilta ostin Duudsoni-karkkeja! Tigerista taas ostin koristekiven jossa lukee LUCK. Ostin myös uusia lyijytäytekyniä. Ja noi siis makso yhteensä 3€.


Jäätii muute siskon ja marsun kaa kotii, porukat lähti taas leirintäalueelle viettään viikonloppua. Eilen tuli katottuu Salkkarit ja katoin vaa tunnin Voice of Finlandia ku sit ysin aikaa alko subilta sellane leffa ku Harold & Kumar 2. Oli aika hauska! :-D



dippasin vähä paprikaa,kurkkua ja porkkanaa
viikonloppukarkkina vähä uutuuksia: duudsonit ja voice of finland!

Tänää ei tehä siskon kaa mitää sen erikoista, siskon kaveri tuli just tänne, ne kattoo pari kauhuleffaa. Ite aattelin taas kattoo yhen japanilaisen animaation,Aaltojen kuohu,joka tulee klo 14 maikkarilta. Lähen varmaa sen jälkee kattoo kaupungista uutta laukkua. Illalla tulee Kidsing,Itse ilkimys ja Piraija. Aattelin siis myös nekin kattoo tänää. Huomisesta taas ei oo mitää tietoo.

Että eipä täs sit muuta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti