rrock'n roll child

tiistai 19. maaliskuuta 2013

There's a place up ahead and I'm goin' just as fast as my feet can fly

Tuli siis sunnuntaina käytyä siellä mökillä iskän kaa. Siskoki lähti mukaa, se kuunteli omaa musaa sillä aikaa ku me iskän kaa kuunneltii ekana Hanoi Rocksia. Se levy ehti loppua enne ku päästiin mökille, nii kuunneltii viel vähä Mötley Crüee. Ku päästii perille, nii vietii muutama tavara sinne mökkii, iskä teki lumitöitä (tosin se ei ehkä kannattanu koska siel voi olla taas lunta ku ne menee äitin kaa viikonloppuna sinne),sisko vaa hengaili siinä mökin terassilla ja mä kuvailin.
Tässä muutama kuva mökiltä:

orava oli käyny vähä syömässä :D
tossa näkyy kivasti eläinten jälkiä, söpöjä :D

Kuvasin myös matkan aikana:

matkajuoma jota en ees juonu
Paluumatkalla kuunneltiin Mötiköiden levy loppuun, ehittii viel kuuntelee vähäse radiosta rokkia. Iskä kävi bensa-asemalla jonka jälkee käytii Prismalla.
Ostettii siskon kaa karkkia illaks, ku katottii Romeo & Julia. Ostettii myös Hesestä ruokaa.
Mut niin, se Romeo & Julia oli aikas hyvä leffa. Vaikka se loppu oliki tyhmä..  Kello oli jotai lähellä puolta kasia ku se leffa loppu. Ehdin käymää nopeesti koneella ja syömää iltapalan ku kasilta tuli Olipa kerran. Sen illan jakso oli ekan tuotantokauden päätösjakso. Oli ihan huippu! Toinen tuottari tuleeki jo ens sunnuntaina. Katoin  viel sen MIB 2:sen ysin aikoihin.

Ja eilen käytiin Janskun kaa kattomassa se Hannu & Kerttu. Oli tosi hyvä leffa, vaikka se saatto olla ehkä vähä raaka.. Se oli 3D:nä aika jännä, tai siis ku ei oltu nähty pitkää aikaa 3D-leffaa. Mut suosittelen siis myös totaki leffaa :) Juonen voi taas lukee täältä.



 Ostin muute siskolle Kinder -munia ennen leffaa, nii nyt sillä on aika kiva kokoelma :-D Se vähä kuvas mun kameralla, nii laitan nyt sit niistä Kinder -yllätyksistäki kuvat tänne (tossa on jotai vanhojaki Kinder-yllätyksiä) :'D





Mut eei mulla muuta =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti