rrock'n roll child

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ohjelmat joita seuraan tällä hetkellä

Salatut elämät
Salkkareita oon jaksanu seurata jo monta vuotta,enkä oo vieläkää kyllästyny! Juonikuviot on yleensä ollu mielenkiintoisia, ja hahmot on iha kivoja :-D
Tällä hetkellä mielenkiintoisin juonikuvio on ehdottomasti se Kuulien vainoaja (vaikka saatan tietääkki kuka se on, mut kuitenki). Duo Osmo on sinänsä hauska, mut toisaalta se vois loppua jo... Huvitti hieman yhessä jaksossa ku niiden levyn sai wc-paperirullan oheistuotteena :-----D. 
Hmm,mitäs muuta.... Niin joo, mua ärsyttää se et Jenniä vältellään. Joo, olihan se vauvojen vaihto typerää mut tota vihanpitoo on jatkunu liian pitkään mun mielestä.
Ja sit toi Iidan anoreksia. Jotenki tyhmästi tehty. Aikaisemmin ei ollu mitää oireita ja sit yhtäkkii siitä tuliki anorektikko.. Mitä hemmettiä? Ja mustat vaatteet ei ees sovi sen tyylii, vaikka se vissii koittaaki näyttää laihemmalta.  Ja inhoon niitä jätkiä jotka hakkas Larin.... suvaitsemattomia idiootteja! Nonii ei mulla muuta.. :D Ps. Eliaksella on ihana hymy :3
Joka arkipäivä klo 19.30 mtv3


Grimm
Ei oo kovin pitkä aika siitä ku tän ohjelman jaksot alko pyörimään Suomessa. Päätin iha mielenkiinnosta tsekata et millanen ohjelma on kyseessä. Eka jakso vaikutti hyvältä, katoin myös tottakai toisen jakson ja sit lopulta olinki jo iha koukussa tähän sarjaan! Sarjan päähenkilö on Nick (en muista sukunimeä), joka työskentelee rikospoliisissa ja joka on yks grimmeistä. Näkee ihmisten todellisen luonteen (kukaan ei tiedä sitä). Esim. eräs Nickin kaveri Monroe on oikeesti susi (Blutbad), ja kukaan ei näe sitä paitsi Nick ja jotkut tietyt ihmiset, jotka omaa esimerkiksi jonkun eläimen muodon. Osasinkohan selittää...? :D Mut suosittelen oikeesti tätä sarjaa!
Tiistaisin klo 22 sub




Putous
Oon joka vuosi seurannut tätä ohjelmaa, ja ohjelma saa luultavasti jatkoa taas ens vuonna! Ohjelmaan kuuluu ainakin Vuoden Sketsihahmokilpailu,sketsejä,Tulikoe,Viikkokatsaus... No,ei kai muuta, tai en ainakaa muista mitä muuta tohon kuului.
Näyttelijät on valittu ihan hyvin tohon ohjelmaan. Mun lempinäyttelijöihin kuuluu Armi Toivanen,Riku Nieminen,Aku Hirviniemi,Krista Kosonen ja Jussi Vatanen. Iina ja Jugi on kans ihan hyviä, mut noi muut ois kuitenki ne parhaat mun mielestä.  Ja mitä tän vuoden sketsihahmoihin tulee, niin kyllä Veli Sikiö oli paras! Karim, Sanna-Raipe ja Krisu oli kans hyviä! Sisko Sikiö oli iha jees, mut Hänman ja Samppa Linna oli tylsiä.. Mut muuten tän vuoden Putous oli hyvä!




Ps. "Ohjelmat joita seuraan tällä hetkellä" < no joo, ei muuten mikää paras otsikko ku täs oli nyt kuitenki kirjotus ohjelmasta jota en nyt enää seuraa ku loppu.. :D



Suomen surkein kuski
Aloin tätä kans iha mielenkiinnosta seuraamaa.. Niille ihmisille on kiva nauraa ku ne tunaroi niitten autojen kaa :-D Oon nauranu varmaa eniten Nonalle...
"Sä oot niiin.... paska!" tosi kannustava sen äiti ja sillee :----D. No emmäkää osais mut kuitenki.. :D Ite en kyllä osallistuis toho ohjelmaan.. Enkä muutenkaa aatellu hankkii mitää ajokorttia, mieluummi vaikka hypin yhellä jalalla kaupunkii jos on pakko! :'D
Tiistaisin klo 21 sub



The Voice of Finland
Kaksintaistelut menossa! Oon nähny mainoksia seuraavasta jaksosta, ootan iha innolla ku sillon taistelee Maya Paakkari (meniks toi nimi oikee?). Mun mielestä sillä on sairaaan hyvä ääni! Ja ku se on rokkari.. Rokkareita oon yleensä äänestäny erilaisissa laulukilpailuissa :D En muista kuka sitä vastaan siinä taistelee, mut muistan sen ku se vastustaja laulo AC/DC:n Highway to Hellin.... hyvä veto! Michael oli heti siinä sillee: "...Allright!"   Maya taas taisi vetää Whole Lotta Rosien, seki oli hyvä!
Perjantaisin klo 20 nelonen


Duudsonit tuli taloon
Tää on iha hauska sarja! Duudsonit siis on pari päivää jossaki perheessä, ja ne koittaa korjata jonkun asian. Esim. just viime jaksossa siinä perheessä oli siivoushullu äiti, joka imuroi ainaki kolmesti päivässä! Pienikin sotku nii oli heti huutamassa Duudsoneille ja juoksi haravan kaa siel pihalla... :'''D
No mut, loppu hyvin kaikki hyvin ku Duudsonit teki pienen haasteen sille äidille, et eipä se nyt kai sitte enää mikää siivoushullu oo? :D No mut oli kieltämättä aika hullu jakso!  Ens jaksossa niillä on vuorossa nettiriippuvainen perhe.... Oivoi,mitähän siitäki tulee?
Torstaisin klo 21 sub


Olipa kerran
Tää taidetaan luokitella semmoseks fantasiadraamaks. Tosi hyvä sarja mun mielestä! Tossa on siis satumaailmaa ja todellisuutta, ne sekottuu sillee jännästi keskenää.
Siinä ekassa jaksossa Paha Kuningatar langetti kirouksen, ja on sanottu et Lumikin tytär ois pelastaja niille satumaailman henkilöille.
Ja todellisessa maailmassa,Storybrookessa, on yks Emma, joka on siis sen Lumikin tytär. Ja siinä maailmassa Mary Margaret on Lumikki. Toivottavasti tää ei oo kellekkää spoilaus, luulis kaikkien sarjaa seuranneiden tietävän jo siitä. Ja Regina on Paha Kuningatar.  Sillä Emmalla on muuten poika Henry, jolla on satukirja. Ja se uskoo niihin satuihin, ja tietää kuka kukin on.
Sunnuntaisin klo 20 nelonen


Kidsing
Tää on iha uus ohjelma,joka on nimestäkin päätellen suunnattu laulaville lapsille :-D . Mainosten perusteella tää vois olla hyvä! Täytyy alkaa seuraileen :)
Lauantaisin klo 19.30 mtv3 & sunnuntaisin klo 18 mtv3


ps. toi kuvalaatu nyt on mikä on..

Tämmönen postaus nyt tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti