rrock'n roll child

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kesän päättäjäiset Särkänniemessä '13

Eilen tuli oltua siskon ja Janskun kaa kesän päättäreissä tuolla Särkässä. Tavattiin Jansku joskus yhen aikoihin silloilla, jonka jälkeen käytii eka Koskarissa. Sieltä sit käveltii Keskustorille josta hypättiin bussiin josta sitte taas hypättiin pois Särkän kohdalla. Ostettiin 10 euron alueliput, ku ei me mihinkää laitteisiin viititty mennä. Niillä aluelipuilla päästii vaa sen alueen lisäks Näsinneulaan ja johonki taidemuseoon. Ois ollu kiva käydä Koiramäessä ja Akvaariossa, mut sinne ois vaa päässy rannekkeella. Aika tyhmää mun mielestä. Mut ens kerralla vois ostaa rannekkeen. Oli siel Särkässä kuitenki kivaa, keksittiin siellä paljon muuta tekemistä. Katottii Kotiteollisuus joka alotti puol kolmen aikaa, veti kyllä mahtavan setin taas, niiku viimeksikin, ku näin Kotiteollisuuden joskus Tammerfesteilla. Mut noissa päättäreissä kuulin Maailmanlopun ekan kerran, se on ihan mahtava biisi! Otin videoo sen biisin aikana, ja kuvailin kaikkee jännää ennen tota bändin tuloa lavalle.

Siellä oli oikeestaa aika vähän väkee, ainaki tuolla lavan eessä. Ja jeejee, tukkijoki! :-D
Kotiteollisuuus

Toi videon laatu on muute aika surkee, mut ei voi mitää.

Kotiteollisuuden jälkee mentiin lavan taakse, ku halusin päästä bändin laulajan Jouni Hynysen kaa kuvaan, ja niin sitte pääsinki! Jansku oli ostanu aikasemmin poppareita,eikä se jaksanu syödä niitä, nii sain antaa ne popparit Jounille! Otti ne ihan mielellään vastaan, ja kirjotti mulle vielä nimmarin :) Unohdin sanoo sille et nähää ens viikolla Koskarissa :-D Koskarissa on siis ens viikolla jotkut karnevaalit ja Jouni on siellä! Aattelin siis mennä moikkaamaan sitä sinne :)

Jouni :D
Jounin tapaamisen jälkeen taidettiin mennä syömää. Mentiin siihen Burgeriin missä ollaan ennenki syöty monesti. Siskolla oli vielä tallella 20 euron lahjakortti, jolla sit saatiin kaikille kolmelle ateriat!

Nam! Toisessa kuvassa maisemaa Näsinneulasta :) 
Syömisen jälkeen taidettiin käydä Näsinneulassa, hengailtiin siellä iha muute vaa ja kuvailtiin ku ei oikee muuta keksitty. Käytiin myös jossai vaiheessa Puistopuodissa josta ostin kolme kappaletta metrilakua.

Tykkään noista maisemista!
Joskus viiden jälkee mentiin kattoon Dog Days Revolutionia, joka vetää covereita AC/DC:n kappaleista. On niillä omiakin biisejä, tai no oon oikeestaa kuullu vaa yhen kappaleen,Overloaded, joka on sairaaan hyvä! Saatoin ehkä kuulla niiltä enemmänki kappaleita, en ollu yhtää varma millo ne soitti AC/DC:n tai omia kappaleitaan. Ku en tiiä AC/DC:lta ihan kaikkia biisejä. Mut vikana kappaleena DDR veti AC/DC:n Highway To Hellin, otin siitä vähä videomateriaalia!


Dog Days Revolution
Käytiin toisenki kerran Näsinneulassa, se on iha kiva paikka :-D Hengailtiin vaa ja sisko osti ittellee juotavaa ja mulle jätskiä. Ainii, käytiin me aikasemmi siinä Akvaarion lähellä olevassa kaupassa, josta sisko osti vissiin jonku avaimenperän. Ja sit me käytiin jossai muussaki kaupassa josta sisko osti kolmella eurolla pienen possupehmolelun! Nimettiin se Suffeliksi, haha :-D
Myöhemmin mentiin kattomaan illan pääesiintyjä, Erja Lyytinen. Se oli iha jees vaikken ollu koskaa kuullu sellasesta artistista.


Vähä aikaa katteltiin Erjaa eturivistä, jonka jälkee mentii siihen lähelle istuun. Sisko kävi ostamassa ranskikset siitä kioskilta ku sille tuli nälkä ja loppujen lopuks mulla ja Janskullakin oli nälkä, nii syötii siskon kiposta niitä ranskiksia :-D Pidettiin siinä jotai omaa kivaa, nyökyteltiin päitä musan tahtii,naurettiin oudoille jutuille ja sillee  :--DD Ei meitä yhtää väsyttäny! Jossai vaiheessa nähtiin Eero joka liittyi jonku kaverinsa kaa meidän seuraa. Juteltiin vaa siinä ja sit ne häippäs johonki.

Kuvasin lavaa istumapaikalta, hienot valot oli! Ja toi toinen kuva on otettu vähä myöhemmin jostai Angry Birds Landista,kuvassa näkyy Janskun ilmapallo :D

Joskus ysin jälkee suunnattiin Angry Birds Landiin ku kuulin et sieltä näkyis hyvin raketit. Varttiyli siis alkoi ilotulitus. Näsinneulasta ammuttiin jotain pikkuraketteja, jonka jälkee kaikki oli sillee 'olipa pienet raketit, oliks tää nyt tässä o_o' . Kunnes sit yhtäkkii tuolta järveltä alettiin paukutteleen raketteja oikee kunnolla! Veneistä niitä siis ammuttiin ja ne oli kyllä tosi upeita! Otin videoo niistäki ku aattelin et paljo helpompi ottaa videoo ku napsia montasataa kuvaa.




Että sellaset päättärit, oli kyllä hienoo! Päättäreiden jälkee Jansku tuli vielä meille, katottiin leffa ja syötiin kaikkee hyvää, mm. sipsiä,karkkia,jätskiä,pitsaa ja vihanneksia dipin kanssa. Sen jälkee käytii viel koneella, ja kello oli jotai yks yöllä ku saatoin Janskun silloille jossa se sit feidas mut ja jatko matkaansa kotiin.
Eli on siis ollut tosi hyvä viikonloppu, aattelin et ku oon nyt ainaki pari viikonloppuu menny jossai nii vois ehkä ens viikonlopun ottaa rennosti kotona! Ellei sit tuu jotai hyviä suunnitelmia :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti