rrock'n roll child

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

We are building a house of fire that you can't tear down


Mun piti tosiaan kirjottaa siitä Castroll -rallista mikä oli perjantaina ja lauantaina tuolla Särkänniemessä. Mut eipä siitä oikee mitää erikoista sanottavaa oo..
Mentiin siskon ja Janskun kaa sinne eilen, oltiin varmaa joskus ennen kolmee Särkässä. Nähtiin me siellä "ihan muutama" ralliauto jotka oli lähdössä liikenteeseen. Ne tais lähtee johonki Lielahden suuntaan jos oikein muistan. Duudsoneiden Jarppi oli myös jossain autossa mut ei nähty sitä.

Toi keskimmäinen kuva on yhdeltä varikolta
Näsinneula, ja sieltä otettuja kuvia
Vielä yks maisemakuva ja sit tommonen kala  joka nähtiin Akvaariossa
Katottiin vaa iha vähä aikaa niitä autoja jonka jälkee suunnattiin Näsinneulaan josta siis otin noi muutamat kuvat. Ostettiin sitä ennen rannekkeet, sellanen talviavain makso 15€. Sen jälkeen sit mentiin sinne Näsinneulaan jonka jälkeen käytiin Akvaariossa! Sori toi laatu ei nyt oo ainakaa näissä kuvissa se paras..


Eipä me sit oikee muuta tehtykkää siel Särkässä, ton Akvaarion jälkee käytii kattomassa et onks Planetaariossa mitää, nii eipä siellä mitää ollu. Käytiin myös Delfinaarion puolella mut siellä ei tullu enää näytöksiä. Joten lähdettiin sieltä Särkästä pois ja käveltiin yhelle pysäkille, hypättiin bussiin ja hypättiin pois vasta Bonuskirppiksen kohdalla. Löysin vaa sellasia kivoja kynsitarroja :D Sen jälkeen taidettiin käydä vielä Koskarissa jonka jälkee sit käytiin nopeesti meillä antamassa marsulle ruokaa ja jonka jälkeen mentiin vielä ulos. Saatoin Janskun vähä myöhemmi silloille.

Päätettiin ihan perjantain kunniaks dipata sipsiä ja vihanneksia. Tokassa kuvassa taas vaihteeks random maisemakuva. Ja vikassa kuvassa on noi kynsitarrat mitkä ostin kirppikseltä. Makso 1,50€. Nii ja metrilakua, jota ostin Akvaarion lähellä olevasta puodista! Makso vaa 2€/5 kpl 

Ja tässä vielä pakollinen kuva Axl Rosen elämästä kertovasta kirjasta! Ihan mahtava kirja oikeesti<3 Oon nyt sivulla 60 ja tossa on jotai 365 sivua.

Mut ei mulla sit muuta, tänää aattelin lukee viel vähä yhteen kokeeseen joka on huomenna. Ja jos jaksaa nii vois kattoo jonkun leffan. Ainii muute, toi tekstin alussa oleva kappale on niiiin mahtava!! Rakastan<3

3 kommenttia:

  1. toi axlin kirja on nii ihana, slashin kirjast kyl tykkäsin melkeen enemmän! :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista