rrock'n roll child

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tartu Mikkiin Live & Venetsialaiset!


Oltiin eilen tuolla Tartu Mikkiin Livessä Janskun,Minnan,Noran ja Helin kaa.
Ihan ekaks tapasin Janskun silloilla jonka jälkeen tavattiin Minna rautatieasemalla. Sieltä sit käveltiin Pakkahuoneelle, oltiin siellä jo joskus kahen jälkeen.. Siellä sit vaa istuttii ja juteltii kaikkee. Oli siinä ehkä jo tunti ehtiny meneen, ku meille tultiin jakaan ilmaislippuja, jeejee saatiin siis sellaset! Ja sit ku oltiin saatu ne liput nii aateltii et ei täs enää kannata venata et ovet aukee ku meillä on jo noi liput kuitenki ja et kyllä me jotenki sinne eturiviin päästään. Päätettiin sit lähtee käymään Hesessä joka oli siinä lähellä :D Siellä sitte vedettiin jotkut ateriat jonka jälkeen palattiin takas Pakkahuoneelle. Mentiin siihen Passionin terassille ku Nora laitto viestii et se ja Heli istuskelee siinä. Oli kiva tavata molemmat pitkästä aikaa, vaikken oikeestaa tunne Heliä kovin hyvin. Noran oon kuitenki tuntenu jo aika kauan.
Mut siinä terassilla sit istuttii jonki aikaa, kysyttii kuulumiset jne. Mentiin jossain vaiheessa jonottaan sinne jonon perälle, oli ihan kivasti kertyny ihmisiä siihen.





Piitkän odotuksen jälkeen päästiin lopulta sisälle, näytettiin liput ja ainaki Minna tais heittää jotain tavaroitaan narikkaan. Saatiin rannekkeet jonka jälkeen sit mentiin jo sinne lavan eteen. Päästiin sillee aika hyville paikoille, oltiin melkee eturivissä! Nähtiin Antti Railio siinä lähellä niin pääsin sen kaa yhteiskuvaan! :)
Mut siis ekana oli ohjelman kuvaus, meille selitettiin siinä kaikkea, enkä kyllä muista siitä selityksestä enää mitää :D. Oli hienoo nähä ne kilpailijat, jotka siis oli Antti Railio,Laura Voutilainen,Diandra,Mikael Gabriel ja Uniikki. Mikael ja Uniikki kilpaili siis Robinin tilalla, Robin ei voinu kilpailla sen kipeen äänen takia tai jotai. Mut kyllä se Robin myöhemmin veti kuitenkin uusimman sinkkunsa Mikaelin ja Uniikin kaa. Tässä nyt vähä kuvia! Nii ja laatu ei sitten taaskaan oo siitä parhaimmasta päästä, mut tän parempia kuvia en nyt saanu.




Oli kyllä mahtava kilpailu & konsertti, pakko sanoo :) Huusin,kiljuin.taputin.. :D Robin,Diandra ja Antti Railio oli parhaita! Vaikken Robinia hirveesti kuuntele nii on sillä kuitenki joitaki hyviä biisejä. Ja se uus sinkku kuulostaa tosi hyvältä! Voitte vaan kuvitella kui paljon yleisö kiljui Robinin aikana, hehe... :D

Ennen tota livekonserttia oli muuten jotain pientä tauko-ohjelmaa, siellä oli tän näkönen heppu juttelemassa yleisölle ja vetämässä stand uppia:


En enää muista tän tyypin nimee, mut osas kyllä hyvin naurattaa! :D

Konsertti tais loppua joskus ennen ysiä, oli kyllä aivan "ihana" ruuhka ku lähettiin sieltä lavan läheltä kohti ulko-ovee. Käytiin siellä yhellä ovella ku siinä oli Antti Railio jakamassa nimmareita. Mä en jaksanu pyytää nimmarii, mut joku kavereista tais mennä pyytämään nimmarin. Sit siel oli kauheesti ihmisiä ku kaikki halus viel tavata Robinin, mut Robin oli jo aikoja sit lähteny.


Tartu Mikkiin Live -lähetys tulee muuten perjantaina 13.9 YLE TV2, klo 21! 


Nora ja Heli oli lähteny syömää johonki Mäkkii, nii lähettii sit Janskun ja Minnan kaa kävelee kohti keskustaa. Yhen Mäkin kohalla Minna feidas meidät ja jatko matkaansa johonki muualle. Mä ja Jansku käytiin siinä Mäkissä ku Jansku halus viel syödä jotai. Nähtiin Nora ja Heli siellä, moikattiin niitä vielä. Siellä Mäkissä oli kiva jono nii ei me jaksettu venata, nii lähettiin sit Venetsialaisiin jotka oli alarannassa. Siellä oli joku ihan meille tuntematon bändi soittamassa, kuunneltiin sitä ja ihailtiin niitä valoja ja raketteja. Oli kyllä hienoja!


Tässä viel videoo raketeista, ei vaan taaskaan oo mikää hyvä laatu ku toi kamera temppuilee joskus.

Venetsialaisten jälkeen käytiin vielä Hesessä jossa Jansku veti nugetteja ja mä join vaa Fantaa. 
Lähettiin sitte sen jälkee kotii, taisin olla joskus yhentoista jälkee kotona. Kävin vielä suihkussa, annoin marsulle ruokaa ja pistin kuvat levylle. 
Mut oli kyllä aivan mahtava päivä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti