rrock'n roll child

perjantai 6. syyskuuta 2013

Niko Saarinen@Glitter,Tampereen Koskikeskus

Niko oli tänään täällä Tampereella, Koskarin Glitterissä. Se oli siellä kahesta kuuteen.
Pääsin koulusta joskus ennen kahta, kävin jo Koskarissa, latasin bussikortin Ärrällä ja menin tapaamaan Nikoa sinne Glitteriin. Sain yhteiskuvan,nimmarin,halin ja videotervehdyksen :3 Juteltiin siinä myös jotain jännää. Sanoin sit et tuun kaverin kaa viel myöhemmin moikkaamaan sitä :)
Sen jälkee sit istuskelin vähä aikaa siinä Koskarin lähellä olevilla penkeillä, ja yritin saada tehtyä jotai vanhoja tehtäviä mut se ei oikee onnistunu. Menin sitte huvin vuoks Keskustorille päin, ja huomasin siinä torilla tutun näkösen tyypin. Jenita siellä istuskeli koiransa Kirpun kaa :D Menin sitte siihe juttelee, juteltiin siinä kaikennäköstä. Kirppu on muute ihana! 
Sit sain jonkin ajan päästä viestin Janskulta, et se ois jo Koskarin lähellä. Tapasin sen sitte ja feidasin Jenitan samalla ku se lähti taas Kirpun kaa koirapuistoon :-D 
Mentii sit Janskun kaa sinne Glitterii, ku Jansku halus kans nähä Nikon. Ja aikasemmi Jansku ei siis voinu nähä ku se oli tapaamassa toista kaveria. Mut joo, oli taas kiva moikata Nikoo uudestaa, otin siitä ja Janskusta yhteiskuvan, ja sit juteltii siinä jotai. Sit Niko halas meitä molempia yhtä aikaa,ku sanottii et me jatketaa nyt matkaa ja et oli kiva nähä :-) Niko toivotti meille ihanaa viikonloppua, ja toivotettiin sille sitä samaa, aww Niko on kyllä ihana!
Mut ei mulla muuta, ihanaa viikonloppua myös muille :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti