rrock'n roll child

maanantai 23. syyskuuta 2013

Uus banneri!

Joo tosiaan, mulla olikin ollu jo aika pitkän aikaa se yks banneri minkä olin ottanu sillo ku näin Ozzy Osbournen Sauna Open Airissa vuonna 2011. Se oli kyllä niin hieno hetki ku näin sen sillo ekaa kertaa livenä!
Mut niin, tein eilen uuden bannerin, johon ei ees kauaa menny. Aattelin eka et olisin laittanu monta kuvaa tohon uuteen banneriin mut ehkä toi yks kuva on parempi :-) Olli<3 Hyppäs katolle joskus 1.8.2010 ku olin kattomassa sillo Reckless Lovea Särkän Pitkä Kuuma Kesä -lähetyksessä ;) Ois niiin kiva jos niitä lähetyksiä viel tulis mut se ohjelma loppui jo ajat sitte.
No mut joo, tänää en oo tehny muuta ku ollu koulus ja kotona. Tai no kävin Ärrällä lataamassa bussikortin :-D Oon lukenu vanhaa Suosikkia, syöny paljon lakua ja Ikea-keksejä. Huomasin Rockwallin nettisivulta et ne soittais Mr Sherwoodissa (Linnainmaalla) lauantaina 7.12. Liput maksais vaan 5€, vois oikeesti mennä kattoo niitä! Viime näkemästä on nyt jonki verra aikaa.
Ja se on oikeesti myös yks maailman parhaimmista bändeistä! Biisit on tarttuvia jne. :--)
Kuuntelin myös juuri äsken piiitkästä aikaa Hardcore Superstarin Last Call For Alcohol -kappaleen. On se vaa niin mahtava!


Aattelin tässä viel vähä aikaa datailla ja sit myöhemmin suihkuun, Salkkarit ja Idols, jeejee!
Et eipä tässä muuta, tämmönen lyhyt postaus taaaas :---)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti