rrock'n roll child

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

The world is not enough



Jotenki musta tuntuu et oisin tän biisin linkannu tänne joskus aiemminki. No mut iha sama. Kävin tossa perjantaina koulun jälkee ostamassa lipun sille The 69 Eyesin keikalle, oikeesti en malta oottaa et nään sen bändin tokan kerran ;_; Se bändi vaan on rakkaus<3 
Perjantaina tuli myös käytyy parilla kirppiksellä; Radiokirppis ja Bonuskirppis. Kävin niillä siis siskon ja Janskun kaa. Radiokirppikseltä löyty sellanen kiva mustavalkoraitainen neule, ja Bonuskirppikseltä löysin HIM-heijastimen! Oli ihan pakko ostaa ku näytti niin hienolta :)
Ja heijastimista on kyllä muutenki hyötyä.
Kirppisten jälkeen lähettiin kaupungista kotii, ja Jansku tuli meille joskus n. kasin aikaa, Käytiin Siwalla ostamassa sipsiä, ja sit takas meille. Ei tehty mitää kovin erikoista, oltiin koneella ja sit ysin aikaa katottii Morsianten sota,joka oli aika hyvä! Jansku tais lähtee meiltä joskus ehkä kahentoista aikaa, saatoin sitä vähä matkaa.
Lauantaina, eli eilen, käytiin siskon ja mummin kaa Ikeassa. Ei siellä mitää erikoista ollu, mut mentii iha huvin vuoks kiertelee. Sisko löysi sellasen jännän jutun joka liittyy jotenki jäätelöön :-D Se myös löysi aika söpön porkkanapehmolelun :-D Ite löysin vaa vähä keksiä ja karkkia. Mummi osti meille sellasen kivan kasvin.


Ikean jälkeen syötiin siskon kaa tortillaa ja katottiin pitkästä aikaa Pieni Merenneito :-D 
Syötiin me perjantainaki tortillaa, ai että se on oikeesti niin hyvää!


Leffan jälkeen saatiin sellanen idea, et piirretää jotai pitkästä aikaa :D Eka kirjotettiin 13 aihetta ja sit ne aiheet sekotettiin, ja valittiin sieltä joku ja sit se aihe piti piirtää... Se oli oikeestaa iha kivaa ajanvietettä, tuntu vähä siltä etten ollu piirtäny kunnolla mitää pitkää aikaa. 
Jansku tuli taas meille, varmaan joskus seittemän aikaa. Oltiin eka meillä, ja joskus pimeellä mentiin ulos, oltiin sellasessa jännässä keinussa, jonka jälkee käveltiin jonnekki. Otettiin kuvia ja sillee. 
Tultiin vielä takas siihen keinuun, ja jonki ajan päästä mentiin takas sisälle ku tuli kylmä. Katottiin Saksikäsi Edward ja syötiin sipsiä. Sen jälkeen taas nopee käynti koneella ja sit Jansku lähti ennen yhtä yöllä :-D Oli siis ihan kiva päivä! 
Tänään en ookkaa sit muuta tehny ku vaa siivonnu marsun häkin, ja ollu koneella. Tapaan Linnean pitkästä aikaa tossa viiden aikaan keskustassa. Ei oo kyllä mitää tietoo mitä tehää mut eiköhän me jotain keksitä. Sen jälkeen sit kotii, katon The Voice Kidsin jos ehdin ja voisin kattoo koululaukun valmiiks huomiselle. Pitäs varmaan syödä enne ku lähen sinne keskustaan. Voisin myös kattoo yhen leffan ku on täs viel aikaa. Olipa kerran pitäs myös kattoo netistä ku en ehtiny kattoo sitä torstaina. Et sellanen sunnuntai vielä tiedossa :-). Laitan tähän loppuun vielä jotain kuvia mitä otin tossa yks päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti