rrock'n roll child

perjantai 20. joulukuuta 2013

I'll carry the world on my shoulders


Pöö! Tänään alkoi kauan odotettu joululoma :) Oltiin vaa joku tunti koululla ku oli joulujuhla ja sit saatiin lähtee. Tapasin Janskun keskustassa ja mentiin niille. Jansku antoi mun ja siskon joululahjat, lainasin sille mun Demin, katottiin Shrooms (k18 kauhuleffa, tosi hyvä!) ja sit vaa hengailtiin koneella :-D Tulin äsken kotiin, söin kalapuikkoja ja nyt sit kirjottelen tätä. Ei muuten yhtää tunnu siltä et jouluaatto on ens viikolla, johtuu vaa siitä ettei oo lunta ollenkaa. Täällä on vaa satanu vettä! D:  Saadaan varmaanki nyt tän viikonlopun aikana kuusi tänne sisälle ja sit saadaan koristella se, jes! Ainakin tulee enemmän joulufiilistä. :)

Tämmönen kiva koriste :-D

Jee Demi! Ja pari leffaa mitkä lainasin joskus kirjastolta.. Elokuu ja Vettä elefanteille. Noi vois kattoo tässä loman aikana.

 Aattelin ottaa tän illan ihan rennosti, kattelen yhen leffan vielä joskus illalla (Painajainen ennen joulua), käyn saunassa ja kunhan vaan hengailen täällä kotona. Ei oo mitään erikoisia suunnitelmia tälle viikonlopulle mikä on oikeestaa aika ihme. Oon kuitenki nyt melkee joka viikonloppu menny jossai :D.  Mut ihan kiva et voi välillä vaan täällä kotonakin oleskella.
Oon keränny Telkku.comista pienen listan elokuvista mitkä vois kattoo. En oo varma pitääkö nää kaikki paikkaansa mut laitanpahan tähän nyt kuitenkin tän listan jos jotakuta kiinnostaa:

Pe 20.12.
Painajainen ennen joulua klo 20 fox

La 21.12.
Happening klo 21 sub

Sunnuntai 22.12.
Hachiko - tarina uskollisuudesta klo 19.30 tv2

Tiistai 24.12.
Coraline ja toinen todellisuus klo 17.30 tv5

Ke 25.12.
WALL-E klo 21 nelonen

Su 29.12.
E.T. klo 16.45 mtv3

Ke 1.1.
Friikkisirkus: Vampyyrin oppipoika klo 21 tv5

Tuli myös mieleen et tammikuussa alkaa:

Putouksen viides (?) tuotantokausi (11.päivä)

Grimmin toka tuotantokausi (jota oon oottanu jo ties kuinka kauan!) (5.päivä)

Voice Of Finlandin kolmas (?) tuotantokausi (3.päivä)

Salkkarit (palaa joulutauolta) (13.päivä)

Revolution (9.päivä)

 Eilen muuten tuli Idolsin finaali, ja pakko sanoo et ihan oikea henkilö voitti! Paljon onnea Mitralle! :) The 69 Eyes esiintyi siinä ohjelman alussa ja aww voi vitsit ku Jyrki oli komeena ;__;

Mut ei mulla nyt muuta, hyvää joululomaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Koska me vaihdetaan meidän lahjat? Sun lahjasta puuttuu vielä yksi juttu, käyn maanantaina vielä kaupoilla. Mitä sait janskulta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtisköhän vielä ennen aattoa? Vai oisko aaton jälkeen parempi? Ja en oo vielä avannu Janskun lahjaa :-D

      Poista