rrock'n roll child

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

The music keeps me up all night


Moi! Käytiin tosiaan sillo perjantaina siellä Ideaparkissa siskon kaa vähä shoppailemassa. Iskä heitti meidät sinne jo kympin jälkee aamusta. Siellä oli jo siihen aikaa iha hirmusesti väkee, johtu varmaa niistä alennusmyynneistä. Iskä oli nii onnellinen ettei sen tarvinnu tulla meidän kaa sinne, haha. :D
Ei oltu käyty pitkää aikaa siellä Ideaparkissa, nii oli kyl kiva kierrellä siellä taas. Sisko osti ainaki uuden laukun H&M:ltä ja jotain alusvaatteita. Kävin Swamp Musicilla siinä toivossa et oisin löytäny sieltä jotai hienoo, mut en sitte löytänykkää, höh. Löysin kuitenki Cubukselta mustat farkut, ku mulla ei ollu sellasia. Maksoi jotai 20euroo, ei paha hinta! Ostin vielä Minimanista pienen karkkipussin.

1.Ne uudet farkut. 2. Maisemaa
1. Sain torstaina tommosen kirjan joululahjaks serkuilta & kummitädiltä, vähä myöhässä mut ei se mitää. Ihan täydellinen lahja!. 2. Leffalippu, jee :D
1. Pysäkiltä, kännykällä otettu kuva. 2. Henkien kätkemä :3

Ideaparkin jälkeen mentiin sitte pysäkille ootteleen bussia, meni kyllä "pieni" hetki enne ku löydettiin sinne pysäkille. :D Bussi tuli varmaa joskus puol kahen aikaa, oltii jo kahen aikaa Tampereella, vaikka oltiin sovittu Janskun ja Eeron kaa et tavataa vasta puol kolme Plevnalla. No mut, mentiin sitte sillä bussilla ihan päätepysäkille asti ku oli viel kivasti aikaa, se päätepysäkki oli Pyynikintorilla. Naurettiin bussissa siskon hikalle ja sille ku sisko yritti tiputtaa mut penkiltä :-----D Joo'o.
Mentiin Pyynikintorilta bussilla Sokoksen eteen, mentiin siinä melkee Sokosta vastapäätä olevalle H&M:lle, sisko käytti loput rahat lahjakortistaan jonka jälkee sit mentii vihdoinki Plevnalle. Nähtiin siellä Eero ekana, Jansku tuli melkee heti meidän jälkee. Ostettiin liput sellatteesee leffaan ku Ainoat oikeat. Sen jälkee ostettii leffaherkut, tai no ite ostin vaa popparit ku olin sieltä Ideaparkista ostanu karkkia. Päästiin sit jo heti sinne saliin, leffa alko melko pian ja oli kyllä ihan hyvä leffa! Se oli suomalainen, romanttinen komedia. Tuli muuten just sinä päivänä ensi-iltaan. Tuli ainaki joissaki kohdissa vähä naurettuu.. :D Kannattaa kattoo! Voisin laittaa vaikka sen leffan trailerin tähä:


Leffan jälkee mentiin Subiin syömään, jonka jälkee sit Jansku tuli vielä meille. Pelattiin ainaki Afrikan tähtee, katottiin leffa, juteltiin kaikkee, ja oltii koneella. Saatoin Janskun joskus yhen jälkee yöllä silloille.
Eilen sitte vaa laiskoteltiin siskon ja marsun kaa täällä kotona. Kävin joskus päivällä nopeesti kirjastolla ku palautin sinne pari leffaa, ja lainasin lisää leffoja (Monte Carlo ja Super 8). Sen jälkee takas kotio, kattelin jonki aikaa Henkien kätkemä -nimistä leffaa ku tuli telkasta, olin sen joskus aiemmin nähny. En sitte hirveen kauaa ehtiny kattoon sitä ku sisko käski mut mukaansa käymään Siwalla. Ostettiin jauhelihaa, joku vuoka ja jätskit. Sisko siis laitto jauhelihaa pitsaan, ku sille tuli viel illalla sellane fiilis et se haluu tehä pitsaa :D. 

Nam!
Syötiin siis sitte vähä illempana pitsaa, ja katottiin jotain todella hämärää leffaa.. :D
Kyllästyin sit jossai vaiheessa sen leffan katteluu ja datasin jonkin aikaa. Kello oli jotai vähä yli ykstoista illalla, ku aloin kattoon Outoja tarinoita 3. Oli kyllä aika outo leffa... Siinä kuulemma näyttelee Skid Rowin ex-laulaja Sebastian Bach mut en tunnistanu sitä, se oli siinä leffassa nii kummallisen näköne.. :D Mut joo, sen jälkee katottiin siskon kaa taas joku hemmetin hämärä leffa, oli muuten niin tylsä et meinasin nukahtaa sohvalle.. Jaksettii kuitenki kattoo se ja mentiin sen leffan jälkee nukkuu.
Tänää sit heräsin joskus puol yhentoista aikoihin. Siivottiin marsun häkkiä, datasin taas, söin pitsaa ja mietin et vois tehä tänää jotai jännää.. Kysyin sit Janskua, ja mentii huvin vuoks kaupunkii. Käytiin Anttilassa, jonka jälkee käveltiin pitkästä aikaa Rosendahliin! Se on iha kiva paikka :)


Säädettiin siellä Rosendahlissa jotai outoo, kuunneltiin kännykästä Reckless Lovea ja Hanoi Rocksia. Tuolta kalliolta sai iha kivoja kuvia. Lähettiin jossai vaiheessa sinne lähellä olevalle pysäkille, bussi meni just ohi, seuraava ois tullu vasta puolen tunnin päästä. Siinä pysäkillä sitte jäädyttiin ja säädettiin puol tuntii :--D  Kuunneltiin The 69 Eyesia, Avenged Sevenfoldia, Skid Rowia ja Michael Monroeta, hehee :3 Puhuttiin jänniä ja huudettiin, just sillo siitä ohi kulkee ihmisiä, hups. Ei toki väsyttäny.. :D Bussi tuli vihdoinki ja mentiin vielä Heseen syömään. Viime heseruuasta oli liian pitkä aika.  Lähettiin sit Hesen jälkee kotiin. Mun jalat ja kädet oli iihan jäässä!
Aattelin jos vaikka menisin tiistaina yksin kattoo Uuden vuoden raketteja kaupunkiin. Niitä ammutaan ainaki jonkun Ilveshotellin katolta, Takon katolta ja Ratinasta. Voisin ottaa paaljon kuvia nii saisin tehtyy tänne niistä raketeista jonkun pienen kuvapostauksen, et ois sentää jotain postausideoita. Ja haluan edelleen takas Sauna Open Airiin tai Kukkaisrockiin tai jollekkin keikalle. Ääää! Mut ei mulla muuta. Tuli kädet kipeeks ku tuntuu et oisin kirjottanu liikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti