rrock'n roll child

tiistai 3. joulukuuta 2013

Marley & Me + joululahjatoiveita

Katottiin just sunnuntaina siskon kanssa sellanen leffa ku Marley & Me, lainasin sen yks päivä kirjastolta. Elokuva on siis yhdysvaltalainen draamakomedia, jota tähdittävät ainakin Owen Wilson ja Jennifer Aniston. Kyseiset näyttelijät näyttelevät leffassa erästä pariskuntaa, joka päättää ostaa koiranpennun, jonka nimeks tulee Marley. Marley aiheuttaa leffassa melkeinpä kokoajan tuhoa, joka tekee leffasta hauskemman ja leffaa jaksaa kattoo paremmin. Marley on niiin sulonen, ja pakko myöntää et itkin sille leffan lopulle. En nyt viitti spoilata, jos joku ei oo nähny kyseistä leffaa. Leffa tais kestää 1 tunnin ja n. 25 minuuttia. Kirjotin nyt aika lyhyesti tosta juonesta, mut loput asiat selviää vain katsomalla kyseisen leffan. Oli ainakin ihan katsomisen arvoinen elokuva!
Laitan vielä leffan trailerin tähän alle:


Ja sit aattelin laittaa vähän joululahjatoiveita tähän postauksen loppuun, otin netistä kuvia ja tein niistä kollaasin. En nyt jaksanu tehä mitenkää kovin ihmeellisen näköstä kollaasia.




1. Rahaa. Kukapa sitä ei toivois?   2. Suklaata nyt pitää saada joka joulu! Se vaan on niin hyvää.
3. Joku uus bändipaita ois kiva, ei nyt ehkä kuitenkaan Volbeatin paita, vaikka se hyvä bändi onkin. Ja toivon ihan muutenki jotai uutta vaatekappaletta, vaikka kyllä mulla niitä vaatteita riittääkin :D
4. Nightwish: Showtime, Storytime -live DVD. Tuli kauppoihin 29.11.,voi että mä niin haluaisin tän!
5. Lisää leffoja. Haluisin just noi leffat mitkä tossa kollaasissa on. Vaikka oonki The Lone Rangerin jo nähny, nii se ois kuitenki kiva kattoo vielä monta kertaa, se vaan on niin hyvä leffa.
6. Toi koru on niin ihana mut toi on vaan aika kallis, joten en tiiä ostaisko kukaan mulle tota. Tai jos vaa pystyn säästään/saan rahaa niin ehkä ostan ton ite. En oo varma. Ja toi siis kuuluu Michael Monroen A Star All Heart -korusarjaan.

Noiden lisäks toivon myös lahjakortteja ja leffalippuja.
Mut eipä mulla muuta, ylihuomenna aattelin mennä kattoon Pate Mustajärvee, perjantaina kattoon Itsenäisyyspäivän ilotulitus, lauantaina mennään Janskun kaa Eerolle ja vielä samana päivänä  (iltana) Rockwallin keikalle. Kerron sitten noista asioista lisää jossain postauksessa. :)

PS. Happy Birthday Ozzy!
65 years of honor. We love you.
You made metal and we love it.
kuva: Google


PPS. Melkein unohdin Razzlen, jonka synttärit oli eilen!

Happy birthday Razzle (Nicholas Dingley) !!!
2.12.1960 - 9.12.1984
We still love and miss you.
Heaven must sound beautiful today,
rest in peace! <3 

Anteeks oli pakko kopsata tää kohta yhestä blogista. Mut ku ei Razzlea saa unohtaa :(

kuva: Google


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti