rrock'n roll child

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Rockwalli@Mr Sherwood


Eilen oli siis Rockwallin keikka tuolla Mr Sherwoodissa, Linnainmaalla, jonne mentiin Janskun ja Eeron kaa. Tavattiin Janskun kaa noin kuuden aikaa keskustassa, josta sitten käveltiin Eerolle, ja oltiin siellä joskus lähellä puolta seiskaa. Pelattiin Eerolla Guitar Heroo ja laulettiin Singstarii.
Kello oli jotain vähä yli kymmenen ku Eeron iskä lähti kuskaamaan meitä sinne keikkapaikalle.
Oltiin siellä sit ennen yhtätoista, maksettiin liput, vietiin takit narikkaan, tilattiin juomat ja pelattiin biljardia ajankuluks, koska keikkaan oli vielä noin tunti aikaa. Tilattiin myös ranskikset, en ees jaksanu syödä kaikkia :D Ja keikka oli tosiaan k18.


Ku kello oli lähempänä kahtatoista, nii mentii sinne lavan lähelle seisoskelemaan.
Nähtiin Reckless Loven rumpali Hessu siinä lavan lähellä olevalla sohvalla, ja mentiin pyytämään siltä kuvaa ja saatiin myös hali! Rockwallin basisti Alex istui myös siinä sohvalla, nii Hessu otti mun kameralla meistä kolmesta sen kuvan :3
Mut nii, keikka alko siinä vähä yli kakstoista ja eka kappale jonka Rockwalli soitti oli Nilsiän öljysheikki. Itseasiassa ne on alottanu sillä kappaleella joka keikalla, millä oon ollu. On se kyllä mahtava aloitusbiisi! Rockwalli veti muutenki just ne kappaleet mitkä halusinki kuulla! Huusin, taputin ja lauloin joidenkin kappaleiden aikana.
Ne piti pienen breikin yhessä vaiheessa, nii menin kysyyn bändin laulajalta Valtterilta et miten menee ja sain siltä halin :3 Myöhemmin mentiin Janskun ja Eeron kaa  istuskelemaan sinne sohvalle missä Hessukin istui ja katteltiin ku bändi jatkoi keikkaa vähän ajan päästä. Eero meni jossai vaiheessa sinne yleisön sekaan hyppimään ja vähän ajan päästä, ku Anton päästettiin mikkiin laulamaan nii mentii Janskun kaa tanssimaan  sinne lavan eteen :D Rockwalli veti omien kappaleiden lisäks mm. Abbaa, J.Karjalaista, Van Halenia ja Bon Jovia. Oli kyllä niiin mahtava meininki!
Siinä meidän edessä oli jotain juoppoja joita sai kyllä välillä varoa ettei ne ois vaa kaatunu päälle :-----D Keikan jälkeen pääsin kuvaan Valtterin,Antonin ja Sampsan kaa. Jansku kysy Antonilta: "Saaks halata?" jolloin ne sitte halas, ja sit Anton kysy multa: "Halataaks suaki?" Aww :3 No hei tottakai!
En löytäny Jimiä mistään, mut hyvä et sentään sain noiden kanssa kuvan! Valtteri muuten muisti mut viime keikalta :3 Sanoin sille et nähää tulevilla keikoilla!

Mut tässä tuleekin sitten vähä kuvia tästä ihanasta bändistä + videomateriaalia mitä myös otin keikalta:




Toisessa kuvassa Hessu ja Alex



Kiidoo Rockwalli aivan upeasta keikasta, rockrock! \,,/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti