rrock'n roll child

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Sauna Open Air 2011

Aattelin siis kertoo jostakin vanhasta keikasta millä oon ollu. Tuli sitten vuoden 2011 Sauna Open Air mieleen, josta en siis ookkaan vielä kertonu tänne blogin puolelle.
Sauna Open Air kesti kolme päivää vuonna 2011.. Menin parin tutun kaa kyseiselle festarille torstaina 9.kesäkuuta. Ne tutut oli jo Uutena Vuotena luvannut, et ne tulee mun kaa sinne keikalle. Ja ne oli ostanu meille kolmelle liput sinne, ja yks lippu oli tainnu maksaa muistaakseni 52€. Muistan myös et oli eka kerta ku menin sille festarille.
Joskus siinä ennen keikalle lähtöä kattelin ittelleni keikkavaatteet, katoin laukun valmiiks jne. Muistan vieläki sen mun keikka-asun; musta t-paita, jossa oli joku jännä kuva, mustat shortsit ja ruskeet croksit joissa oli pääkallopinssejä. Olin ottanu kauheen määrän rahaa mukaan, ku tiesin et päivästä tulee pitkä nii pitäähän sieltä festarialueelta ostaa jotain syötävää ja juotavaa.
Tosin ei tullu hirveesti tuhlattua rahaa ku tutut tarjos mulle siellä alueella ruuan. Ostivat meille kolmelle ranskikset, joita sitten syötiin siinä jossain nurmikolla. Muistan et oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Ja kello tais olla vasta kaks. Muistan, et ostin metrilakua, ja join vettä.
Siinä sitten jossain vaiheessa mentiin hetkeks kattoon Moonsorrow -nimistä yhtyettä, josta en ollu aiemmin kuullu. Hyvältä kuulosti mut silti ei jaksanu seistä kauaa lavan lähellä. Näin yhen kaverin siellä, moikattiin ja sit häippäsin siitä ja se jäi iha innoissaa kattoon sitä bändiä  :D. Noilla festareilla siis esiintyi Ozzy Osbourne, Helloween, Moonsorrow ja vielä joku neljäs bändi jonka nimeä en muista.


Muistan myös sen, et siellä oli jonkin verran erilaisia kojuja. Oli niitä kivoja ruokapisteitä mistä sai ostaa ruokaa, muutama jäätelökioski ja metrilakukoju. Sit oli sellasia kojuja joissa myytiin bändipaitoja, pinssejä ynnä muita fanitavaroita. Ostin Battle Beastin paidan ku näytti hienolta ja ku muutenki tykkään kyseisestä yhtyeestä.  Se ois esiintyny kyseisellä festarilla seuraavana päivänä, mut halusin niin kovasti nähä Helloweenin ja Ozzy Osbournen ja aattelin et viittinkö yhen bändin takia maksaa vielä toisen päivän lipun. No mut, sit jossain vaiheessa mentiin päälavan lähelle, ku Helloweenin oli tarkoitus esiintyä siellä seuraavaks. Muistan vieläki, etten nähny kunnolla ku mun edessä seisoi joku mies, ja sanoin aika kovaan ääneen etten nää mitää. Sit se mies vaa käänty ympäri ja näytti aika hämmästyneeltä :D. Se sit siirty sivummalle ja näin taas kunnolla. Mut Helloween oli kyllä mahtava! Are You Metal ja I Want Out jäi ainakin mieleen, en ees enää kunnolla muista mitä kaikkia biisejä bändi soitti. Se oli vissiin toinen kerta ku näin kyseisen bändin livenä. :)



Toi kollaasin keskimmäinen kuva on oikeesti niin hyvä! Onnistuin ottamaan kuvan just oikeella hetkellä, toi laulaja näyttää siltä et se poseerais just mun kameralle! :D
Helloweenin jälkeen sit taidettiin käydä ostamassa jätskit. Täytettiin pullot vesipisteellä ja hengailtiin muuten vaa ennen ku festareiden pääesiintyjä Ozzy Osbourne saapui lavalle. Lavan eessä oli aika kiva tungos, nii ei viititty mennä sinne sekaan, nähtiin paremmin sieltä kauempaa ku siinä oli sellanen "mäki" jolla seisottiin. Oli ihan ensimmäinen kerta ku näin Ozzyn livenä, ja se oli jotenkin niiin epätodellista! Ku miettii et Ozzy laulaa kuitenki Black Sabbathissa, jota ollaan ainakin jopa luonnehdittu maailman ensimmäiseksi todelliseksi heavy metal -bändiksi. Mulla oli aika kiva reaktio ku Ozzy tuli lavalle. Menin melkee shokkiin. Se oli vaan jotain niin uskomatonta, et näin Ozzyn livenä ;__;  Yleisö oli heti mukana, ja Ozzy veti ainakin Crazy Trainin,Iron Manin (Black Sabbathia) ja monia muita upeita kappaleita. Ja hyvin se Ozzy jaksoi lavalla liikkua, vaikka onhan se jo aika vanha. Lähettiin sitten jossain vaiheessa koko festarialueelta pois, kello oli paljon ja aateltiin et Ozzy oli jo vetäny kaikki illan kappaleet. Se olikin vielä esittäny Paranoidin, se ois ollu varmaan hieno kuulla livenä, mut pääasia kuitenkin et nähtiin Ozzy! Oli aivan huikeeta! <3
Noi kuvat on vähä heilahtaneita, mut hyvä et sentään jotain kuvia sain.:)

Tää on ehdottomasti paras kuva minkä sain Ozzysta! :)

Tulipa paljon tekstiä.. :D
Mut oli kyllä energinen ja mahtava show, haluaisin todellakin nähä Ozzyn vielä monta kertaa jos on vaan vielä Suomeen tulossa! :)

Tähän loppuun vielä yks ihana kappale Ozzylta,luulen et aika moni on varmasti kuullu tän biisin!


Laitetaan nyt vielä Paranoid, joka on Black Sabbathin kappale, kaikki varmasti tietää tän!
"Soittakaa Paranoid!\,,/"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti