rrock'n roll child

tiistai 28. elokuuta 2012

Moikka !

Aattelin täs tällee ilmottaa et siitä siskon kamerasta saaki kuvia koneelle, ku koitettii sunnuntai-iltana tunkee se yks kortti tähä koneesee.. Mut jes, saan laitettuu ne kuvat siis nyt tänne.





Kollaasit siks koska noita kuvia ei aina jaksa ladata tänne eriksee ja siinä kestää kivasti. Ja laitoin noi kuvat nyt poikkeuksellisesti tämmösinä erittäin suurina et noi kollaasien kuvat näkyis paremmi, ku ainaki noi bändin kuvat on otettu kaukaa. Yritin kyllä zoomata mut se laatu vähä kusas. Niin ja toi vika kuva on otettu Lielahden reissulta ku käytii siellä mummin kaa tossa lauantaina iha huvin vuoks. Löysin sieltä lukkarin,karkkia ja yhen lehden !
Meillä meni siel Lielahdes kolme tuntia :-D.  No mut joo, eipä mulla nyt muuta ihmeellistä, eilen alko koulu,sain heti ekana päivänä uuden kaverin. Ja tänää liikuin tän kaverin lisäks parin muunkin kans, et ois kyl kiva tutustua niihinki. Ehkä mä sit huomenna voisin yrittää tutustua niihin paremmin, ois meinaa kiva tutustua muihinki meidän luokkalaisii. Mut niin, tämmönen postaus nyt tällä kertaa ja huomenna taas kouluu, onneks on lyhyt päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti