rrock'n roll child

perjantai 31. elokuuta 2012

Hi!

Aattelin taas tänne jotain postailla vaikkei mulla nyt mitää niin erikoista asiaa tänne oo.
Maananataina alkoi siis tää ammattistartti, ihan hyvin siellä on menny. Meillä on oikeestaa aika kiva lukkari:

Ma
9-10 Ryhmänohjaajan tunti
10-14 Opiskelu & elämäntaidot

Ti
10-13 Opiskelu & elämäntaidot
13-14 Perustietojen - & taitojen vahvistaminen

Ke
9-14 Perustietojen - & taitojen vahvistaminen

To
8-14 Ammatinvalintataidot & urasuunnittelu (tetti)

Pe 
8-14 Ammatinvalintataidot & urasuunnittelu (tetti)

Tossa torstain ja perjantain kohalla lukee siis tetti, niin se siis tarkottaa et ollaa joka torstai ja perjantai tetissä! Aika kivaa. Tänää oli etäpäivä, saatii tehtäväks ettii tettipaikka ja sit piti viel tehä netissä pari tehtävää.
Tai no oikeestaa tänää piti kyl käydä koululla täyttämässä HOPS, saatii ite päättää mihi aikaa mentii sinne. Ite menin siinä joskus klo 11.15, et ois ollu aikaa nukkua ainaki kymppii asti. Täyteltii sit sitä siinä open kaa ja sen jälkee lähin ettii tettipaikkaa..Kävin eka yhellä kirjastolla kysymässä sitä harjottelupaikkaa, mut en päässy sinne ku se ajankohta oli kuulemma huono ja et niillä oli jo joku tetissä.. no, menin sitte viel käymää yhessä läheisessä kaupassa nii sain sieltä sitte sen tettipaikan! On se ainaki mukavaa et se on täs kivan lähellä, ja ne työtehtävätki tuntuu varmasti iha mukavilta. Semmosta siis tapahtu tänää.. 
Huomisesta ei ookkaa sit mitää hajuu, et mitä vois tehä. Puhuttii kyl mummin kaa et mentäs ekaa kertaa käymää Ikeassa :--D Noh, kattoo ny jos jaksettas sinne asti raahautua. Ja sit vois vaikka tekstata jollekki kaverille jos joku niistä vois olla viel myöhemmi. No mutta jooo.. eipä mulla nyt muuta asiaa ookkaa. Laitan tähä lopuks tämmösen jännän kuvan.. Piti siis leikata lehdistä kuvia/sanoja itelleen tärkeistä asioista.


Laitoin tän taas tällee tosi suurikokoseks et ihmiset näkis noi pienimmätki sanat. 

ps. Varasin tänää lipun Sonata Arctican keikalle, haen sen ens maanantaina Epesiltä!! :)
pps. Tää ei oo yhtää mun tapasta, mut kuuntelen täs Jukka Poikaa :--D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti